18.04.2016 Työssäoppimisen 2.jakso

-Tein omatoimisesti salaatit hyödyntäeen lauantailta jäänneet ruaot

-Leikasin loheista nahat pois ja tein annospaloja

-Keitin pasta ja peruna huomista varten

-Tein uunijuureksia huomiseksi

-Siivottiin

19.04.2016

-Salaattien pilkkoaminen ja esillepano

-Mahdolliset esivalmistelut huomista varten – tukkukuorma saapuu keskeviikkoisin

-Siivoaminen

20.04.DSC_0125

-Tein kanaceasar salaattia aurajuustomajoneesilla, pilkoin mozzarella tomaattien kanssa , viimeistelin muita salaatteja

-Salaattien esillepanon jälkeen kävin täydentämässä kulhot ja pilkkoamassa tarpeen mukaan muita

-Tein nopea suklaamousse loppuneen tilalle

-Laittoin kotikalja

-Esivalmistin paprikoita huomista varten

-Siivottiin

21.04.2016

-Tein perunasalaattia ja ohrasalaattia

-Viimeistelin muut salaatit ja tein paprika-rucola lisukkeen pääruokaa varten

-Soseutin karpalogeelia ja pakkasin pulloihiin

-Tein vuohenjuustomousse Pakojet konetta käyttäeen

-Täydensin salaatteja ja pilkoin tarvittaaeessa uutta

-Siivottiin

22.04.2016

-Aamulla salaatit valmiiksi – jatkettiin pasta- ja ohrasalaattia, pilkottiin lisää vihreetä

-Tein sinisalaattia

-Esillelaiton jälkeen aloitin pastasalaatin tekemisen huomista ja sunnuntai juhlia varten

-Kävin täydentämässä kulhoja pitkin päivä

-Siivottiin

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s