Fogo de Chão

Tämä oli viimeinen ilta ystäviämme luona ja me lähdettiin Fogo de chao nimiseen paikkaan eli Brasilialaiseen pihviravintolaan, joka taitaa olla Baltimoren hienostunein paikka.

san_antonio_salad_bar

Paikan keskipisteenä on henkilökunta, joka seilaa keittiöstä salille lihavartaat ja terävä veitsi kädessä. Pöydässäsi on kaksipuolinen kortti: vihreä tarkoittaa että olet valmis syömään, punainen – ei kiitos. Kun esim. alkupalojen jälkeen olet valmis siirtymään lihojen kimppuun, käännät lapun vihreälle puolelle. Tarjoilija tulee samaan tien viereesi, kertoo lihasta ja jos tämä kelpaa, seuraavaksi valitset kypsyysasteen ja tarjoilija leikkaa lihasta sen palaan joka on rare, medium tai well done. Kuva4

Illallinen maksa 50$ per nuppi ja tähän hintaan kuulu runsaas ja maukas salaattipöytä ja tietysti lihaat. Viinistä tai muista juomista maksat erikseen ja niistä vastaa hyvin asiantunteva tarjoilija. Palvelu on paitsi hienostunut mutta ehkäpä liiallinenkin. Pöytäsi tarjoilija siirtä tuolin kun noset hakemaan salaattipöydästä lisukkeita ja vaihtaa likaisen lautasen vaikka se ei olisikaan likainen.

Itse en monesti saannut selvä tarjotusta lihasta,  kun vartaista kerrottiin hiljaa ja nopeasti, mutta se ei menoa haittanut kun halusin maistaa kaiken. Lihan suolaisuus kyllä pahoiti mieltä, ja ystävämme myönsivät paikan lihojen olevan parempia vuosi sitten, mutta kokonaisuudessa jäimme tyytyväiseksi.

Seuraavana päivänä hyppäsimme Bolt Bussiin kyytin (heihei Onnibussi!) ja lähdettiin New Yorkia kohti ja ei muuta kun kotia päin!

thumb.php

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s